Foredrag med Emil Midé Erichsen kommer til Sønderborg Teater

26. november 2022 Kultur
Foredrag med Emil Midé Erichsen
Foredrag med Emil Midé Erichsen

Emil Midé Erichsen gæster Sønderborg med sit nye foredrag, ’Et arktisk eventyr’, hvor tilhørerne kommer med på en tur mod de nordligste breddegrader. Hør om, hvordan corona og krigen i Ukraine giver udfordringer og planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen.

Foredraget, som holdes den 9. marts 2023 i Sønderborg Teater, er fortællingen om, hvordan Emil Midé Erichsen i foråret 2021 begyndte at planlægge en tur mod nord sammen med sin Siriuspatrulje-ven Christian Liebergreen, skriver arrangøren, Mod Til, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alfred og Theis melder sig klar til eventyr og træningen starter et lille år før afrejse. Drømmen er simpel, men vejen er lang og det bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling og tage livet i egne hænder.

’Et arktisk eventyr’ er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser og svære valg og om at være mand, far og eventyrer i 2022.

Du kan bestille billetter her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...