Foredrag med rabat: Susse Wold og Mikkel Beha

14. juli 2019 Gråsten

LOF Syd er i sommerhumør og tilbyder lige nu sommerens bedste tilbud – nemlig rabat på billetter til foredrag med skuespiller Susse Wold og tv-vært og eventyrer Mikkel Beha, når de gæster Gråsten til efteråret henholdsvis den 10. oktober og den 30. oktober.

Frem til 28. juli koster billetterne kun 99 kroner for hvert foredrag mod normalt 175 kroner og 179 kroner og kan købes på LOF Syds hjemmeside.

Begge foredrag finder sted kl. 19 i Benniksgaards Anneks i Rinkenæs, skriver LOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Susse Wold

Susse Wold havde stor succes med udgivelsen af sin erindringsbog Fremkaldt for 10 år siden – nu er hun udkommet med en ny bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit liv rundt om i verden, om de ting hun har foretaget sig, og om de store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser, det har givet. Selvudviklingskursus i regnskoven, sidde fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver, til begravelse på Stillehavet omgivet af hajer og delfiner, filmarbejde og oplæsning af H.C. Andersen i både Herning og i Hokkaido og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke så lidt, hvad Susse har oplevet og gennemgået i sit 81-årige liv, og det her er da også fortællingen om, hvordan alle disse oplevelser har lært hende at se gaven i selv de mest umulige situationer.

Det er et livsbekræftende foredrag, hvor Susse håber, at hun med afsæt i de spørgsmål, hun vil stille sig selv om alt fra alder over kærlighed til død kan inspirere publikum til bevægelse, både den indre slags, hvor det handler om at blive følelsesmæssigt berørt, og i fysisk forstand med fokus på muligheden for forandring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel Beha

Mikkel Beha er en populær foredragsholder, og det er ikke første gang, han besøger området med et foredrag. Hans nye foredrag, Mikkel Beha og den store verden, vil i høj grad omhandle frihed. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Han vil her fortælle, om hvilke valg og prioriteringer han og hans familie har gjort sig gennem årene for at gå mod strømmen for at holde fast i friheden, om at gøre op med autoriteter og træffe beslutninger, der på papiret må betegnes som ufornuftige beslutninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum mødes ikke med et postkortskønt billedmaleri – de får i stedet en aldeles personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, nysgerrighed, gæstfrihed og egen tvivl om at være god nok, hvad enten det er som far, som kaptajn eller som fortæller. Endnu et livsbekræftende foredrag om modet til at følge sit hjerte.

Vil man sikre sig billetter til foredragene og få glæde af sommerrabatten så er det nu, man skal slå til.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...