Foredrag: Spot en psykopat

2. april 2019 Samfund

Der har været tv-udsendelser om hverdagens psykopater, mennesker med kyniske og ufølsomme træk, hvor kendte mennesker kunne fortælle om livet med ægtefæller/forældre, der har udfordret deres barndom eller familielivet.

Nu kan LOF Syd præsentere Gitte Lindholt, der selv levede med en psykopat igennem en årrække.

Torsdag den 2 maj klokken 19-21 holder hun sit foredrag ‘Spot en psykopat’, på Knøs’ Gård.

Gitte Lindholt er forfatter til bogen ”Slip fri af psykopatens kløer”, hvor hun deler ud af sine egne bitterkøbte erfaringer og research. De såkaldte hverdagspsykopater er kendetegnede ved den skade, de gør ved andre og ikke dem selv.

I foredraget vil publikum få konkret viden ud fra cases og research om, hvad psykopati eller dyssocial personlighedsforstyrrelse er, hvordan man spotter en psykopat eller person med psykopatiske træk, og hvad skadevirkninger, såsom PTSD og mistrivsel, er.

Der vil efterfølgende være mulighed for debat.

Tilmelding og billetbestilling hos LOF Syd på tlf. 25 73 42 10 eller via hjemmesiden lof-syd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...