Foredrag: Vi jager lykken – men hvad gør os lykkelige?

11. november 2019 Gråsten

Onsdag, den 20. november klokken 19 gæster Thomas Milsted, Benniksgaard Hotel i Rinkenæs med sit foredrag: Lykke, robusthed og positiv psykologi

Thomas Milsted stiller i sit foredrag blandt andet spørgsmål ved, om vi, som et af verdens rigeste lande, overhovedet kan tillade os at jage lykken, når mange millioner mennesker verden over lider og dør af sult, tørst og mangel på medicinsk behandling?

Kan vi overhovedet tillade os at klage og være utilfredse, når alt for mange mennesker oplever krig og ødelæggelser, og når kvinder og børn hver dag bliver mishandlet og udsat for krænkelser og uretfærdigheder? Er vores higen efter lykke blot et udtryk for forkælelse af dimensioner?

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske.

Men det ændrer ikke på det faktum, at uanset hvordan vi har det, vil vi altid gerne have det bedre. Og forkælelse – ja, måske er vi forkælede. Men måske er vores jagt på lykken også et udtryk for, at vi i vores del af verden ikke er så lykkelige endda, når det kommer til stykket? Lykkelige mennesker har en række fællestræk, som dels viser, at vi alle sammen har forudsætningen for at blive lykkelige, og dels viser, at dét at blive lykkelig er noget, der kan læres, skriver FOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Milsted vil også komme ind på lykkeforskning og ikke mindst dens overraskende resultater i forhold til, hvad vi forbinder med lykke og hvad der rent faktisk gør os lykkelige.

Tilmelding til foredraget skal ske HER til FOF-Sønderborg. Prisen pr. deltager er 125 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...