Foredragene med Bente Klarlund og Eske Willerslev er flyttet

7. januar 2022 Kultur

Med indgangen til det ny år skulle Sønderborg Teater og Koncertsalen Alsion have lagt scenegulv til to velsolgte foredrag med henholdsvis Bente Klarlund og Eske Willerslev. Men fordi teatre og koncertsteder er lukkede foreløbigt frem til 17. januar, er begge foredrag blevet flyttet.

Foredraget med professor og overlæge Bente Klarlund flytter fra teatret og til Koncertsalen Alsion med ny dato 26. april. I foredraget ’Yngre med årene’ har hun en klar ambition om, at videnskabens stemme skal overdøve og trumfe den kommercielle og poppede sundhedsindustri. Vi må ikke tro, at ungdom er noget, der kan købes i form af dyre kosttilskud og anti-aldringsprodukter. I stedet skal videnskaben bidrage til, at vi lever godt og længe uden at smide penge ud ad vinduet til virkningsløse, potentielt farlige produkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget med den verdensberømte DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev rykker frem til 1. september og foregår fortsat i Alsion. I foredraget ’På rejse gennem fortidens DNA-mysterier’ præsenterer Willerslev sin revolutionerende forskning og de resultater, som har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland. Det hele toppes med anekdoter fra den ofte udfordrende vej til svarene på spørgsmål som: Hvorfor uddøde mammutterne?

Hvem var de første folk i Amerika?

Artiklen fortsætter under annoncen

Og hvor stammer vi egentlig fra?

De berørte billetkøbere har fået direkte besked af arrangøren, Tikko.

Resterende billetter findes på enten tikko.dk eller koncertsalen-alsion.dk.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...