Forening skal finde kloge hoveder til syddanske virksomheder

11. juli 2018 Erhverv

Det kniber med at få besat syddanske stillinger, der kræver højt specialiseret arbejdskraft.

Derfor ser foreningen Work-Live-Stay Southern Denmark nu mod universitetsbyer i blandt andet Øst- og Sydeuropa for at tiltrække de bedste europæiske talenter til de syddanske virksomheder.

Med projektet Moving Global Talent vil foreningen i projektperioden tiltrække 100 højtuddannede udenlandske borgere, som kan bidrage til at mindske den mangel på højt kvalificeret arbejdskraft, som flere syddanske virksomheder oplever, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Projektet vil helt konkret matche syddanske jobåbninger med højtkvalificerede borgere fra blandt andet syd- og østeuropæiske lande.

Der vil samtidig være fokus på modtagelsen af arbejdskraften i både virksomhederne og lokalsamfundene, så de nytilkomne kompetencer bedre kan fastholdes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...