Foreningen Impact The Fure søger om kommunal støtte

13. juni 2020 Samfund

Foreningen ‘Impact The Future’ ønsker at afholde en tilbagevendende national og international erhvervskonference i Sønderborg.

Konferencen skal sætte fokus på at samle virksomheder, start-ups, borgere, byer og uddannelsesinstitutioner for at arbejde sammen om løsninger for at indfri FN’s 17 Verdensmål i 2030, der skal sikre en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Der forventes flere end 500 deltagere, hvor mindst 20 procent vil være internationalt publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er lavet et budget på 711.500 kroner. Foreningen søger Sønderborg Kommune om et tilskud på 250.000 kr. samt lån af Sønderborg Teatersal, skriver forvaltningen, der anbefaler, at politikerne bevilger 200.000 kroner, som hentes fra den pulje, der er sat af til medlemskabet i CLEAN og også at arrangørerne får lov til at låne Sønderborg Teater.

På onsdag tager Økonomiudvalget stilling til ansøgningen.

Konferencen taler direkte ind i Sønderborg Kommunes bæredygtigheds-matrix, hvor tre fagdirektører er ansvarlige for fagområder og fokusprojekter, der alle støtter en bæredygtig udvikling inden for ProjectZero, CLEAN, Klima- og Energi, Bæredygtighed, UNESCO Learning Cities, Smart City og Forsyning. I centrum af denne matrix er FN’s 17 verdensmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Impact the Future’ er et eksempel på, hvordan Bæredygtighedsstrategien bliver implementeret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...