Foreningen Købmandsgården fik ‘Giv aldrig op’-skulpturen på plads

17. december 2018 Sønderborg

Foreningen Købmandsgården skriver:

I sommer fik Foreningen Købmandsgården overdraget en træskulptur, som blev fremstillet af kunstneren Laura Guzman Mendez fra Israel.

Hun besøgte os i Bülowskolen mens hun arbejdede på skulpturen og var fascineret af vores træning for de hjerneskadede: ”I bruger fremstilling af kunst som træning”, sagde hun da hun så hvad der blev fremstillet i vore lokaler.

Hvor skulle den så stå?

Vi fik den lokale kunstner Lise Tuxen til at hjælpe os, og det blev på græsset ud mod vejen Palmose. Lise var ambitiøs med soklen, så vores beslutning blev en af Corten stål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til Fabrikant Mads Clausens Fond som støttede os i denne sammenhæng.

Nu står skulpturen på sin plads.

Skulpturens navn er ”Giv aldrig op”. Skulpturen er en lille person som bærer en alt for tung byrde. Det skal være et budskab til os alle, at livet ind imellem kan have hvad vi synes er urimelige udfordringer, det gælder ikke mindst mange af de personer som bruger Foreningen Købmandsgårdens træning.

Tak til Wood Sculpture, tak til de frivillige som har hjulpet med at få skulpturen på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...