Foreningen Købmandsgården fik ‘Giv aldrig op’-skulpturen på plads

17. december 2018 Sønderborg

Foreningen Købmandsgården skriver:

I sommer fik Foreningen Købmandsgården overdraget en træskulptur, som blev fremstillet af kunstneren Laura Guzman Mendez fra Israel.

Hun besøgte os i Bülowskolen mens hun arbejdede på skulpturen og var fascineret af vores træning for de hjerneskadede: ”I bruger fremstilling af kunst som træning”, sagde hun da hun så hvad der blev fremstillet i vore lokaler.

Hvor skulle den så stå?

Vi fik den lokale kunstner Lise Tuxen til at hjælpe os, og det blev på græsset ud mod vejen Palmose. Lise var ambitiøs med soklen, så vores beslutning blev en af Corten stål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til Fabrikant Mads Clausens Fond som støttede os i denne sammenhæng.

Nu står skulpturen på sin plads.

Skulpturens navn er ”Giv aldrig op”. Skulpturen er en lille person som bærer en alt for tung byrde. Det skal være et budskab til os alle, at livet ind imellem kan have hvad vi synes er urimelige udfordringer, det gælder ikke mindst mange af de personer som bruger Foreningen Købmandsgårdens træning.

Tak til Wood Sculpture, tak til de frivillige som har hjulpet med at få skulpturen på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...