Foreningen NORDEN vil markere landsforbundets 100 års jubilæum

4. april 2019 Kultur

Foreningen NORDEN, Sønderborg/Gråsten afdelingen, vil bidrage til markeringen af landsforbundets 100 års jubilæum i år, med en række lokale arrangementer.

Lokalafdelingen har netop fået bevilget 15.000 kroner af kommunens kulturudvalg til hjælp til disse aktiviteter, der kulminerer med en konference i samarbejde med biblioteket i MultiKulturhuset den 24. oktober med professor Uffe Østergaard som hovedtaler og med en efterfølgende paneldebat, skriver foreningen.

Ved foreningens generalforsamling i Knøs Gård orienterede formanden, Jens Peter Thestrup, om en travl møde-og rejsesæson i ind-og udland blandt andet i samarbejde med Sprogforeningen, Grænseforeningen og biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lokalafdelingen har endvidere stået for flere læsekredse og i juni gennemføres en bustur til Bergen og Stavanger”, oplyste formanden der kunne konstatere at lokalafdelingen grundlæggende er en sund og livskraftig forening med et stabilt medlemstal.

Kassereren, Jette Langballe, aflagde regnskab, og som ny næstformand valgtes Anna Birgitte Gautier, mens Bent Emgren fortsatte i bestyrelsen sammen med formanden samt sekretæren Helle Munk og Bente Kreilgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Festlige Melodi Grand Prix-timer på Ahlmann-Skolen

31. marts 2023 Uddannelse

Torsdag aften havde alle børnene fra Ahlmann-Skolens SFO og klub taget deres forældre med til skolen, så de også kunne opleve de små elevers årlige Melodi Grand Prix, hvor en del af børnene optræder og vindergruppen får æren af at have vandrepokalen stående i klassen indtil næste Melodi Grand Prix, som først er i 2024. […]

Læs mere...