Forkæl både krop og sjæl på Sønderborghus’ spirituelle messe

Spirituel messe i Sønderborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
Spirituel messe i Sønderborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
11. april 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Du kan forkæle både krop og sjæl weekenden 25. og 26. maj, hvis du kommer til spirituel messe i Sønderborghus, hvor der er en lang række alternative behandlere, som har stande.

“Der kommer en hestehvisker, en som kan skabe kontakt til afdøde, healere, nogle som arbejder med blindtegning, krystaller, tranedans og mange andre. Flere af dem byder på workshops, som det er gratis at deltage i, når først entreen på 40 kroner for en dag eller 50 kroner for begge, er betalt”, siger Susanne Givskud fra Sønderborghus. Hun fortæller videre,l at der også er stande, hvor man kan købe tarotkort, krystaller og meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Du også købe billet til vores livsbekræftende foredrag, hvor du kan opleve det clairvoyante medie, Sebbastian Lorantius, som flere kender fra tv. På en jordnær, seriøs, humoristisk, kærlig og levende måde formidler han beskeder fra vores kære i åndeverdenen og clairvoyante budskaber til enkelte blandt publikum. Han deler viden om sjælens evige liv, naturligheden ved åndelig kontakt og intuition. Han svarer også på spørgsmål fra publikum”, fortæller Susanne Givskov til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Norden er Sebbastian Lorantius først og fremmest anerkendt for sin empati og indlevelsesevne, men også for sin humor, skarphed og evnen til at gøre åndelig kontakt jordnært.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...