Borgmesteren: Forlængelsen af restriktionerne var ikke uventet

30. december 2020 COVID-19

Borgmester Erik Lauritzen siger til SønderborgNYT, at han ikke er det mindste overrasket over, at regeringen tirsdag aften forlængede restriktioner frem til tidligst 17. januar.

“Smittetallene viste jo, det måtte ske”, siger borgmesteren og tilføjer:

“Og her i Sønderborg er smittetallene også høje og de gjorde, at vi overvejede at fortsætte hjemmeundervisningen af skolebørn frem til 11. januar”.

Mandag sagde sundhedsdirektør Carsten Lund til SønderborgNYT, at kommunens kriseberedskab ville tage en beslutning om grundskolerne onsdag – men nu har regeringen sat en ny udløbsdato på restriktionerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Daginstitutionerne og dagplejere skal fortsat have åbent, så de forældre, der ikke har mulighed for selv at passe deres børn, kan aflevere dem, hvor de plejer.

“Og det betyder, at vi igen skal bede pædagoger og pædagogmedhjælpere gå i front og tage en ekstra tørn med alle de ekstra tiltag, som følger med”, siger Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...