Formænd og næstformænd i de politiske udvalg

11. december 2017 Politik

På mandagens byrådsmøde blev det besluttet, hvem er skal have formands- og næstformandsposten i hvert af de 9 udvalg.

Genvalgte borgmester Erik Lauritzen er automatisk formand for Økonomiudvalget.

Jan Prokopek Jensen fortsætter som formand for Arbejdsmarked og Integration og næstformand er Niels Ole Bennedsen. Begger fra Socialdemokratiet.

Varme stole

Claus Klaris er ny formand i Børne- og Uddannelsesudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris fra Venstre har fået en lidt varm stol som formand for Børne- og Uddannelsesudvalget og han har fået Jesper Smaling som næstformand.

Det har altid været udfordrende at være formand for Teknik- og Miljøudvalget, fordi det er fra den stol, der gives grønt eller rødt lys til byggerier og andre tiltag, der forandrer landskabet i kommunen.

Aase Nyegaard fra Fælleslisten er ny udvalgformand og næstformand er Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti.

Nyt udvalg

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti skal gøre det bedre for de butiksdrivende i Sønderborg via udvalget: Kultur, Handel og Turisme, hvor han har sat sig på formandsposten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næstformanden er Jesper Kock fra Socialdemokratiet.

Et nyt udvalg mere er Landdistrikter, Natur og Fødevarer.

Her er det Charlotte Riis Engelbrecht, der kan kalde sig formand, mens Kirsten Bachmann fra Sleswvigsk Parti er næstformand.

Erhvervsudvalg

Helge Larsen er i form til fire år mere på formandsposten i Sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gerhard Bertelsen fra Slesvigsk Parti er ny i byrådet og derfor også ny formand for Erhvervsudvalget, hvor den lige så nye Heidi F. Jørgensen fra Venstre er næstformand.

Social- og Seniorudvalget er to selvstændige udvalg, som er slået sammen og lagt ind under formand Preben Storm fra Socialdemokratiet. Hans partikammerat, Ganeswaran Shanmugaratnam, er næstformand.

Sundhedsudvalget bliver igen med Helge Larsen fra Socialdemokratiet ved roret og hans næstformand er Didde Lauritzen, som også er socialdemokrat.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...