Formand og næstformand gik fra DF Ungdom i Sønderjylland

10. maj 2017 Politik

Lokalformand Matilde Bøttger-Larsen og lokalnæstformand Janni Pohl har valgt at forlade deres poster i Dansk Folkeparti Ungdom Sønderjylland.

Den tilbageværende bestyrelse har nu konstitueret sig: Lokalformand: Jonas Häbel Beck. Lokalnæstformand: Dannie Poulsen. Kasserer: Steff Knudsen Hartung. Sekretær: Angelica Knudsen Hartung samt bestyrelsesmedlemmerne Emely Wind Thomsen og Nicole Schurizek Skriver.

Det skriver Dansk Folkeparti Ungdom i en pressemeddelelse.

“På trods af enkelte forhindringer og startproblemer er den nye bestyrelse kommet godt fra start. Det næste års arrangementer er planlagt, budgettet er på plads, og en samlet bestyrelse er klar til at imødekomme medlemmernes forventninger til dem”, skriver DF Ungdom i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...