Formanden takker Peter Hansen og udnævner ny Ritmester

15. juli 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Jes Andersen gik for allerførste gang på talerstolen med formandskæden om halsen for at takke Peter Hansen for hans indsat i Ringriderfesten.

– Tak for de 15 år, hvor du har spredt glæde med dit lyse sind og dit gode humør. Du har også udviklet festen og set muligheder, vi andre ikke havde tænkt på. Blandt andet Sønderborgvinen og så har du gjort vores Børneland meget større, så der er dejlige oplevelser til børnefamilierne, siger Jes Andersen.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal Hans Otto Ewers have posten som Ritmester. Den skal passes af en mand med overblik og sans for ringridning, så Hans Otto Ewers er den helt rigtige, siger Jes Andersen og hænger Ritmesterkæden på Hans Otto Ewers.

Dermed er den titel hjemme hos familien Ewers igen. Inden Jes Andersen fik overrakt Ritmesterkæden, blev den båret af Otto Ewers.

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...