Formanden takker Peter Hansen og udnævner ny Ritmester

15. juli 2013 Uncategorized

Jes Andersen gik for allerførste gang på talerstolen med formandskæden om halsen for at takke Peter Hansen for hans indsat i Ringriderfesten.

– Tak for de 15 år, hvor du har spredt glæde med dit lyse sind og dit gode humør. Du har også udviklet festen og set muligheder, vi andre ikke havde tænkt på. Blandt andet Sønderborgvinen og så har du gjort vores Børneland meget større, så der er dejlige oplevelser til børnefamilierne, siger Jes Andersen.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal Hans Otto Ewers have posten som Ritmester. Den skal passes af en mand med overblik og sans for ringridning, så Hans Otto Ewers er den helt rigtige, siger Jes Andersen og hænger Ritmesterkæden på Hans Otto Ewers.

Dermed er den titel hjemme hos familien Ewers igen. Inden Jes Andersen fik overrakt Ritmesterkæden, blev den båret af Otto Ewers.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august. Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- […]

Læs mere...