Formanden takker Peter Hansen og udnævner ny Ritmester

15. juli 2013 Uncategorized

Jes Andersen gik for allerførste gang på talerstolen med formandskæden om halsen for at takke Peter Hansen for hans indsat i Ringriderfesten.

– Tak for de 15 år, hvor du har spredt glæde med dit lyse sind og dit gode humør. Du har også udviklet festen og set muligheder, vi andre ikke havde tænkt på. Blandt andet Sønderborgvinen og så har du gjort vores Børneland meget større, så der er dejlige oplevelser til børnefamilierne, siger Jes Andersen.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Formand Jes Andersen takker en tidligere formand og udnævner ham til Æresmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal Hans Otto Ewers have posten som Ritmester. Den skal passes af en mand med overblik og sans for ringridning, så Hans Otto Ewers er den helt rigtige, siger Jes Andersen og hænger Ritmesterkæden på Hans Otto Ewers.

Dermed er den titel hjemme hos familien Ewers igen. Inden Jes Andersen fik overrakt Ritmesterkæden, blev den båret af Otto Ewers.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...