Forrygende genåbning hos LY Copenhagen

28. august 2020 Erhverv

Tidligere på året måtte Adam Ferati lukke sin butik, LY Copenhagen, som lå i Jernbanegade i Sønderborg, på grund af de skader som en brand havde efterladt.

“Men nu bor vi på den anden side af Jernbanegade og i dag har vi masser af gode åbningstilbud”, siger Adam Ferati til SønderborgNYT.

Genåbningen og de gode tilbud havde fået en masse kvinder til at stille sig i kø fra tidligt på morgenen – og indtil videre har der været både kø og en lind strøm af kvinder, som skal på tøjjagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

LY Copenhagen, der sælger modetøj til unge kvinder rykkede i december 2018 ud fra Sønderborg Iværksætter Service, hvor netbutikken har været i rugekasse.

“Vores netbutik gik bedre end vi havde turdet håbe, så det næste skridt var at åbne en butik i Sønderborg midtby”, siger Adam Ferati, som i dag også har butik i Rosengaardcenter i Odense SØ.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...