Forsat god aktivitet i salget af boliger i Sønderborg

22. juni 2021 Erhverv
Foto: Palle Skov
Foto: Palle Skov

I 59 kommuner blev der solgt færre boliger i maj i år end måneden før og på landsplan betød det et fald på omkring tre procent, men i Sønderborg steg salget af boliger. Det viser de seneste tal fra Boligsiden, som Home har kigget nærmere på.

I Sønderborg blev der i maj måned solgt 98 boliger, hvilket er fire flere solgte boliger end i april måned, hvor der blev solgt 94 boliger, hvilket er en stigning på omkring fire procent.

Selvom boligmarkedet generelt er ved at stilne af efter en meget høj aktivitet, så placerer Sønderborg sig blandt de kommuner, hvor der fortsæt sælges flere boliger end året før, da der i maj måned blev solgt syv procent flere boliger end samme måned sidste år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Kom til genforeningskaffe ved Dybbøl Mølle

31. juli 2021 Kultur

For at gøre genforeningsjubilæet helt tydeligt for store og små, inviterer Dybbøl Banke på historisk genforeningskaffe. På lige under to timer træder historien tydeligt frem, og Sønderjyllands centrale rolle i dansk og tysk historie bliver levende over en kop kaffe – eller te. ”Hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være sjovt og anderledes […]

Læs mere...