Forsat god aktivitet i salget af boliger i Sønderborg

22. juni 2021 Erhverv
Foto: Palle Skov
Foto: Palle Skov

I 59 kommuner blev der solgt færre boliger i maj i år end måneden før og på landsplan betød det et fald på omkring tre procent, men i Sønderborg steg salget af boliger. Det viser de seneste tal fra Boligsiden, som Home har kigget nærmere på.

I Sønderborg blev der i maj måned solgt 98 boliger, hvilket er fire flere solgte boliger end i april måned, hvor der blev solgt 94 boliger, hvilket er en stigning på omkring fire procent.

Selvom boligmarkedet generelt er ved at stilne af efter en meget høj aktivitet, så placerer Sønderborg sig blandt de kommuner, hvor der fortsæt sælges flere boliger end året før, da der i maj måned blev solgt syv procent flere boliger end samme måned sidste år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...