Forsigtig vækststrategi fører til den anden Gazellepris

Jesper Sørensen og Henrik Lassen. Pressefoto
Jesper Sørensen og Henrik Lassen. Pressefoto
2. december 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Med en fremgang i omsætningen på 24 procent fra regnskabsåret 2018 til 2019 og en vækst i indtjeningen på 64 procent i samme periode, er den lokale it-virksomhed, nyit.dk, for andet år i træk blevet tildelt Dagbladet Børsens attraktive Gazellepris.

Omsætningen nåede i 2019 op på 8,7 millioner kroner.

Hemmeligheden bag succesen er, at virksomheden har sat ekstra fokus på de interne arbejdsgange og strukturer. Dermed er der skabt luft til fortsat at give kunderne en optimal service, uden det er gået ud over selskabets konkurrencekraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag virksomheden, der har specialiseret sig i levering af it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner, står Jesper Sørensen, der sammen med sin partner Jørgen Lassen etablerede virksomheden for 12 år siden.

Først som et fritidsprojekt, men siden 2014 på fuld tid, da de forlod Danfoss Global IT.

Blandt kunderne er entreprenør- og byggefirmaer, advokater, efterskoler og produktions- og handelsselskaber – bl.a. en af nordens største trævaregrossister.

“Ja, 2019 blev et godt år med flere nye spændende kunder og indtil nu ser 2020 også rigtig fornuftig ud”, siger Jesper Sørensen, der samtidig understreger, at virksomheden – i lyset af Coronakrisen – har en forsigtig vækststrategi.

Artiklen fortsætter under annoncen

nyit.dk beskæftiger seks medarbejdere og er kendt som en populær arbejdsplads, hvor lærlingene ikke betragtes som billig arbejdskraft, men hvor de tager ansvar og med interesse og passion løser opgaver for kunderne. Det har flere gange resulteret i, at lærlingene har fået topkarakterer og efterfølgende er blevet i virksomheden.

“At lærlingene, efter endt uddannelse, bliver hos os i stedet for at søge udenlands, for det kan de, med de kompetencer de har, fortæller lidt om arbejdsmiljøet. Måske er det derfor, at mange gerne vil arbejde hos os. Ja, vi kan uden at skamme os sige, at både lærlinge og uddannede står i kø for at få ansættelse”, siger Jesper Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

nyit.dk har til huse på Kongevej i Sønderborg, hvor også samarbejdspartneren Concortio IT holder til. Samlet set betyder det, at de to virksomheder udgør et af de største it-kompetencehuse syd for Kolding.

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...