Forsikring Danmark breder sig i Sønderborg

10. september 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Forsikring Danmark har været i Sønderborg siden februar og de to ansatte, Steffen Roth og Adam Anderson synes selv, at det går bedre end godt med at sælge forsikringer til folk på Als og Sundeved.

Steffen Roth og Adam Anderson er klar til at komme og hjælpe dig med at forsikre rigtigt.

Steffen Roth og Adam Anderson er klar til at komme og hjælpe dig med at forsikre rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er nogle få, der møder os i vores lokale ved siden af Bil og Co. på Nørrekobbel 5, men langt de fleste foretrækker, vi kommer på hjemmebesøg og snakker forsikringer igennem over en kop kaffe”, siger Adam Anderson til SønderborgNYT. Han synes, det er det helt rigtige, at han og kunder ser hinanden i øjnene, når der laves aftaler.

“Det med at sælge forsikringer over telefonen, synes jeg ikke er seriøst”, siger han.

Intet priskatalog

Forsikring Danmark sælger ikke forsikringer som såkaldte pakkeløsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er langt mere gennemskueligt for vores kunder, at vi sætter os sammen og får en snak om, hvad det er, der skal forsikres. Og når vi er i kundernes hjem, så er det lettere at lave de helt rigtige forsikringer”, siger Steffen Roth.

Begge forsikringssælgere giver udtryk for, at mennesker på Als og Sundeved har det fint med at møde Forsikring forsikring danmarkDanmark hjemme hos sig selv og få en snak om tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er flere, der vil høre om vores forsikringsløsninger, så skal de bare ringe og så kommer vi på besøg”, siger Adam Anderson. Hans telefonnummer er 8833 9823 og Steffen Roth fanges på 8833 9822.

Læs mere på Forsikring Danmarks hjemmeside

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...