Første møde mellem Gråsten Æblefestivals styregruppe og andre frivillige

4. marts 2019 Gråsten

Mandag aften mødtes styregruppen i Gråsten Æblefestival med en del af de frivillige, som også i år agter at blive en del af festivallen, der skal finde sted på kajen i Gråsten den 13. og 14. september.

Sidste år blev festivallen større end nogensinde før og den har dermed slået sig fast som en attraktiv markedsplads for både lokale fødevarer og kunsthåndværk – hertil kommer en række børneaktiviter og meget mere.

“Og I må gerne fortælle rundt omkring, at vi skal bruge flere frivillige end tidligere. Forklaringen på det er, at vi selv vil stå for madteltet og det kræver en del frivillige”, siger styregruppens talsmand, Kaj Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre:

“I år er der ingen i styregruppen, der får løn, vi alle sammen frivillige og min rolle som formand gælder kun, hvis der er noget, der går galt”, siger han.

Vi venter på pengene

Styregruppen har valgt en række aktiviteter, som skal være en del af Æblefestivallen, men indtil videre er der ikke et egentligt program.

“Vi venter svar fra de fonde, hvor vi har søgt penge. Når svarene er kommet, så har vi det fuldstændige overblik og indkalder til endnu et frivilligmøde, så man kan tilmelde sig de aktiviteter, hvor man gerne vil give en hånd”, siger Kaj Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har et forslag til en aktivitet, som du mener, passer ind i Æblefestivallen, så kan du skrive til Kaj Nielsen på k.nielsenbyg@mail.dk – han er også klar til at tage imod din frivillige arbejdskraft.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...