Fortæller om Als-Fynbroen på Folkemødet

17. juni 2022 Augustenborg
Foreningen Als-Fynbroen er på Bornholm. Privat foto
Foreningen Als-Fynbroen er på Bornholm. Privat foto

Dejligt at fremdriften for den faste Als-Fyn forbindelse fremtidssikres ved at Als-Fyn komiteen nu danner en forening og derved understøtter vores arbejde for folkelig opbakning til Als-Fynbroen. Vi glæder os til samarbejdet, hvilket også ses af vores engagement på Folkemødet på Bornholm, siger næstformanden for foreningen Als-Fynbroen, Erling Lundsgaard i en pressemeddelelse.

Sammen med andre medlemmer af foreningen, så er han til Folkemødet på Bornholm for at sikre folkelig opbakning til, at der kommer en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man tænker på, at Als demografisk er Danmarks sjettestørste ø, er det kun naturligt at Als også har faste forbindelser til omverdenen. En fast forbindelse mellem Als og Fyn og er ganske enkelt nødvendigt for en bæredygtig og fremtidssikret udvikling af Region Syddanmark”, siger Erling Lundsgaard og tilføjer, at rigtigt mange mennesker synes, det vil være dejligt med en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

“Als har to af Danmarks største virksomheder Linak og Danfoss, som har brug for en fast forbindelse mere til varer, persontransport og rekruttering af medarbejdere. Vi kommer en time hurtigere fra Sønderborg til Odense og København – og det bringer altså Sønderjylland meget tættere på hovedstaden og udviklingsbyen Odense. Og Sydfyn rykker tættere på Sønderborg, Flensborg og Hamborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Befolkningen har et stort behov for at kunne pendle direkte til Fyn og Sjælland, Ligesom behovet den modsatte vej selvfølgelig også er stort”, siger Erling Lundsgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...