Forvaltningen beklager: Det er alligevel tilladt at hænge valgplakater i gågaden

25. oktober 2021 KV21

SønderborgNYT skrev tidligere mandag, at forvaltningen ville bede de politikere, som har valgplakater hængende i gågaden, om at pille dem ned.

“Vi blev tidligere i dag kontaktet af SønderborgNYT vedrørende valgplakater ophængt i gågaden. Jeg udtalte i den forbindelse, at det ikke er tilladt at ophænge sådanne i gågaden og at vi ville gå i kontakt med partierne derom”, skriver forvaltningsdirektør Bjarke Eriksen til partierne.

“Det er således tilladt at ophænge også i gågaden. Den kontakt vi vil tage til partierne går på at en del af de ophængte plakater i gågaden hænger for lavt i forhold til vejlovens bestemmelser, bestemmelser der har til hensigt at sikre trafiksikkerheden for gående og kørende. Jeg beklager den forvirring det måtte have givet i løbet af dagen – de to nævnte medier er informeret direkte”, skriver direktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...