Forvaltningen: Nej til foreningsaktiviteter i Porsgrunnsgade 2

7. august 2020 Samfund

Forvaltningen har modtaget en ansøgning om at ændre anvendelsen af ejendommen Porsgrunngade 2, Sønderborg til foreningsaktiviteter.

Forvaltningen mener, at de ansøgte foreningsaktiviteter i praksis falder inden for bygnings- og enhedsanvendelseskoden ”kirke eller anden bygning til trosudøvelse for statsanerkendte trossamfund”.

Ejendommen er beliggende i et område, som i gældende kommuneplanramme er udlagt som boligområde. Forvaltningen vurderer, at den pågældende anvendelse er i strid med kommuneplanen. Forvaltningen vurderer desuden, at der er tale om en ændret anvendelse af ejendommen til en aktivitet, som vil kræve et særligt højt antal parkeringspladser på ansøgers egen grund for at mindske genevirkningen ved foreningsaktiviteterne, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen anbefaler at nedlægge et forbud mod den ansøgte ændring af ejendommens anvendelse til foreningsaktiviteter.

Nu er det op til Teknik- og Miljøudvalget, som samles på tirsdag, om de vil følge forvalningens anbefaling eller ej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...