Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi.

”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan få en skøjtebane, som vi også har råd til at betale – og det kan sagtens blive i et offentligt-privat samarbejde”, siger formand for Teknik, By og Boligudvalget Kirsten Bachmann fra Slesvigsk Parti til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at hun har prøvet en kunststof-skøjtebane og sådan en kan hun ikke anbefale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ingen tvivl om, at en skøjtebane er et aktiv for kommunen, men i vores nuværende økonomiske situation, hvor vi sparer på nogle af kerneopgaverne, kan vi ikke forsvare at arbejde videre med de modeller, der koster mere end 20 millioner kroner”, lyder det fra Tage Petersen fra Venstre.

”Vi ser gerne, at der bliver kigget lidt mere grundigt på nogle af de samarbejdsmodeller man har i andre kommuner, og samtidig ser på mulighederne for fundraising”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...