Forventer politikerne bakker op om Skøjtebanen selvom den bliver dyrere

10. januar 2022 Samfund

Når vejret byder på varmegrader og også regn, så kan Skøjtebanens kølemaskine, som er gammel og slidt, ikke fryse skøjtebanens is og den situation har forpagteren af Skøjtebanen oplevet flere gange. Senest Nytårsaften.

Byrådet har tidligere vedtaget, at der skal laves en ny skøjtebane og de tog beslutningen på baggrund af nogle beregninger, som ikke længere holder.

Konsulentfirmaet Niras, har nu vurderet, at køleydelsen bør være 320 watt  og ikke 250 watt pr. kvadratmeter – og derfor bliver den nye kølemaskine noget dyrere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen er en forventning om, at vintertemperaturen vil blive ved at stige.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at den kommende skøjtebane bliver dyrere end ventet, men det er jo et enigt byråd, der står bag beslutningen om, vi skal have en skøjtebane og at den skal ligge, hvor den er i dag”, siger sundhedsudvalgformand Didde Lauritzen til SønderborgNYT.

“Jeg går ud fra, at Byrådet vil se positivt på at vi stadig skal have Skøjtebanen, selvom den bliver dyrere. Der er jo rigtigt mange børn og børnefamilier, som har stor glæde af den”, siger udvalgsformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøforvaltningen satser på at Skøjtebanen bliver et punkt i de politiske udvalg i marts måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...