Fotograf: Folk vil have større glæde ved professionelle billeder

14. februar 2014 Erhverv

Gennem 36 år har Alfred Køpke passet sin fotoforretning i Gråsten og han fortæller, at det ikke er så sjovt nu, som det var en gang. Alt for mange af os har billige, digitale kameraer eller mobiler, så vi kan knipse på livet løs, når vi er rundt omkring.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Folk har tusinder af billeder liggende i computeren, men de får dem aldrig behandlet, fordi det er ret uoverskueligt at komme i gang, siger Alfred Køpke til Sønderborg Nyt. Det betyder, at mange af os har billeder, der bare ligger.

Måske skulle fotobranchen have været bedre til at fortælle, at hvis vi lader de professionelle tage billederne fra konfirmationen, brylluppet og de andre festligheder, så får vi en stribe billeder i bedste kvalitet fremfor 1500 mere eller mindre gode billeder, der kommer til at ligge gemt og glemt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, at branchen på en måde har ødelagt sig selv, siger Alfred Køpke. Heldigvis er alting ikke sort i sort.

– Der er stadig rigtig mange, der gerne vil have taget gode portrætbilleder, så lidt er der da at lave, siger Alfred Køpke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...