Fotograf: Folk vil have større glæde ved professionelle billeder

14. februar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Gennem 36 år har Alfred Køpke passet sin fotoforretning i Gråsten og han fortæller, at det ikke er så sjovt nu, som det var en gang. Alt for mange af os har billige, digitale kameraer eller mobiler, så vi kan knipse på livet løs, når vi er rundt omkring.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Folk har tusinder af billeder liggende i computeren, men de får dem aldrig behandlet, fordi det er ret uoverskueligt at komme i gang, siger Alfred Køpke til Sønderborg Nyt. Det betyder, at mange af os har billeder, der bare ligger.

Måske skulle fotobranchen have været bedre til at fortælle, at hvis vi lader de professionelle tage billederne fra konfirmationen, brylluppet og de andre festligheder, så får vi en stribe billeder i bedste kvalitet fremfor 1500 mere eller mindre gode billeder, der kommer til at ligge gemt og glemt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, at branchen på en måde har ødelagt sig selv, siger Alfred Køpke. Heldigvis er alting ikke sort i sort.

– Der er stadig rigtig mange, der gerne vil have taget gode portrætbilleder, så lidt er der da at lave, siger Alfred Køpke.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...