Fotograf: Folk vil have større glæde ved professionelle billeder

14. februar 2014 Erhverv

Gennem 36 år har Alfred Køpke passet sin fotoforretning i Gråsten og han fortæller, at det ikke er så sjovt nu, som det var en gang. Alt for mange af os har billige, digitale kameraer eller mobiler, så vi kan knipse på livet løs, når vi er rundt omkring.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Alfred Køpke har 36 års erfaring med kameraer og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Folk har tusinder af billeder liggende i computeren, men de får dem aldrig behandlet, fordi det er ret uoverskueligt at komme i gang, siger Alfred Køpke til Sønderborg Nyt. Det betyder, at mange af os har billeder, der bare ligger.

Måske skulle fotobranchen have været bedre til at fortælle, at hvis vi lader de professionelle tage billederne fra konfirmationen, brylluppet og de andre festligheder, så får vi en stribe billeder i bedste kvalitet fremfor 1500 mere eller mindre gode billeder, der kommer til at ligge gemt og glemt.

– Jeg tror, at branchen på en måde har ødelagt sig selv, siger Alfred Køpke. Heldigvis er alting ikke sort i sort.

– Der er stadig rigtig mange, der gerne vil have taget gode portrætbilleder, så lidt er der da at lave, siger Alfred Køpke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...