Fotograf Lene Christensen fanger børn og familier i unikke øjeblikke

24. maj 2023 Erhverv
Lene Christensen. Privat foto
Lene Christensen. Privat foto

Gennem de seneste otte år har Lene Christensen fra Sønderborg taget mange fotoopgaver og hun synes selv, at hun har udviklet sig meget som fotograf. Nu er det planen at satse på at gøre fotografering til en levevej.

“Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn og familier – og det kan være hjemme hos dem selv eller på en anden lokation – og jeg gør mig stor umage for at fange unikke øjeblikke, der bliver til minder for livet”, siger Lene Christensen til SønderborgNYT.

Den unge fotograf fortæller, at hun også tager billeder til bryllupper og andre fester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lene Christensen har ikke et studie, hvor der kan tages billeder.

“Men jeg er på udkig efter et lokale i Sønderborg midtby, som er til at betale”, siger hun. Ved siden af sit fotoarbejde har Lene Christensen arbejdet som vikar i hjemmeplejen.

“Det er rigtigt fint for mig, fordi jeg godt kan li’ at komme i kontakt med andre mennesker”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...