Fotoudstilling i KunstPunkt

11. august 2020 Kultur

Fotografering bliver mere og mere anerkendt og populær som en kunstart, og derfor er det naturligt, at KunstPunkt, som er et alsidigt udstillingssted i det gamle posthus i Augustenborg, har en ren fotoudstilling på programmet fra den 14. august og frem til den 27. august.

Der er fernisering på lørdag klokken 15.

Udstillingen er af 19 fotografer fra begge sider af grænsen, heraf kommer de syv fra Esbjerg fotoklub.

De har forskellig baggrund inden for fotograferingen, lige fra professionelle, kunstakademiuddannede, deltagere i internationale fotoudstilinger, til autodidakte, skriver KunstPunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige så forskellig er deres teknikker, som spænder fra: Fotografi unplugged. Dette udtryk for en eksperimenterende måde at fotografere på. Billederne vil ikke blive omarbejdet og forbliver, som de er blevet optaget.

Andre vil redigere deres optagelser i en eller anden form.

Også motivvalget spænder over et stort område.

Geometriske portrætter, mennesker, portræt og kunstfoto. Studie med mennesker og relationer, klassiske stilleben, motiver i naturen og kultur landskabet, bygninger og situationer. Indfanget med stor sikkerhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 19 fotografer

Melsene Laux, Ib Trebbien, , Susanne Hövelmann-Schulze.

Kim Henriksen, Hella Jungquist Refsgaard. Wolfgang Albrecht, Britta Kromand,

Inge Hingst, Mogens Frederiksen, Ulla Fenn, Kirsten Trebbien, Tina Isic Johansen

Fra Esbjerg Fotoklub: Finn Guldborg Pedersen, Trine Kjær Larsen, Claus Madsen, Poul Helt, Mads-Peter Glass, Ib Corneliussen Nielsen, Carsten Barrett.

Foto: Ib Corneliussen Nielsen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...