Fr. Petersen Maskinfabrik har ansat ny direktør

5. januar 2017 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Henrik Leimand er fra årsskiftet ansat som direktør i Fr. Petersen Maskinfabrik A/S i Smøl ved Broager. Virksomheden er en af verdens førende leverandører af produktionsanlæg til fremstilling af blødstrøgne mursten samt udstyr, løsninger og maskiner til håndtering af bulkmaterialer, skriver maskinfabrikken i en pressemeddelelse.

Henrik Leimand, der er uddannet ingeniør, HD (O) og har gennemført EMP ved INSEAD, kommer fra en stilling som direktør og medejer af Otah Ltd. I Grantham UK. I flere end 15 år har han været direktør i danske og udenlandske virksomheder indenfor husbyggeri og maskinproduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fr. Petersen Maskinfabrik A/S beskæftiger 30 medarbejdere med udgangspunkt i Smøl ved Broager. Det er her selskabet har konstruktion, produktion, montage, salg og administration.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...