Fr. Petersen Maskinfabrik har ansat ny direktør

Arkivfoto
Arkivfoto
5. januar 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Henrik Leimand er fra årsskiftet ansat som direktør i Fr. Petersen Maskinfabrik A/S i Smøl ved Broager. Virksomheden er en af verdens førende leverandører af produktionsanlæg til fremstilling af blødstrøgne mursten samt udstyr, løsninger og maskiner til håndtering af bulkmaterialer, skriver maskinfabrikken i en pressemeddelelse.

Henrik Leimand, der er uddannet ingeniør, HD (O) og har gennemført EMP ved INSEAD, kommer fra en stilling som direktør og medejer af Otah Ltd. I Grantham UK. I flere end 15 år har han været direktør i danske og udenlandske virksomheder indenfor husbyggeri og maskinproduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fr. Petersen Maskinfabrik A/S beskæftiger 30 medarbejdere med udgangspunkt i Smøl ved Broager. Det er her selskabet har konstruktion, produktion, montage, salg og administration.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...