Fra august kan gravide blive scannet i privat klinik i Sønderborg

21. juli 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 1. august slår Sønderborg Scanningsklinik dørene op for gravide, der ønsker at blive scannet og hermed får Sønderborg sin første private scanningsklinik, hvilket betyder, at man ikke længere behøver tage til for eksempel Aabenraa for at blive scannet på en privat klinik.

I dag er det sådan, at alle gravide som udgangspunkt tilbydes to scanninger i det offentlige regi. Men for en del gravide er det ikke nok. Mange ønsker at følge deres barns udvikling og derfor er der i dag en større efterspørgsel efter private scanninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan for eksempel være, at man ønsker at se den tidlige graviditet før 12 graviditetsuge, kende barnets køn eller se hvordan barnet ser ud i 3/4D.

Mulighederne og motivationen er forskellig, men det står fast at mange ønsker mere end det offentlige kan tilbyde.

Bag Sønderborg Scanningsklinik står Rie Andreassen, der til dagligt arbejder på Ultralydsafsnittet på Aabenraa Sygehus og har 15 års erfaring med scanning af gravide. Det seneste år har Rie Andreassen, der udover scannet på en privatklinik i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

”For mange gravide er det en spændende periode med mange følelser og forventninger. Derfor er det vigtigt at graviditeten bliver en god og tryg oplevelse. Og når jeg nu har erfaring med at scanne, er det oplagt, at Sønderborg også får sin egen scanningsklinik”, siger Rie Andreassen i en pressemeddelelse.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...