Fra foråret klarer regionen ambulancekørslen uden hjælp fra Responce

29. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Siden 1. september 2015 har ambulancedriften i Region Syddanmark kun kunnet hænge sammen takket være tre ekstra ambulancer fra Responce.

Men i løbet af foråret er det slut. Her er regionen nemlig klar til at stå på egne ben og overtage den fulde ambulancedrift på Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland.

“Vi er lykkedes med at rekruttere nogle flere reddere, og vi kan se at vores responstider er rigtig fine, så derfor mener vi godt, at vi kan løse opgaven selv, siger regionens koncerndirektør for sundhed, Rikke Vestergaard, ifølge DR Nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Bios i august gik konkurs, overtog Region Syddanmark selv ambulancetjenesten.

I første omgang fortsatte hjælpen fra Responce. Men siden har regionens charmeoffensiv – for at skaffe reddere – været så succesfuld, at man nu selv kan bemande de ambulancer, der er brug for.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...