Fra foråret klarer regionen ambulancekørslen uden hjælp fra Responce

29. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Siden 1. september 2015 har ambulancedriften i Region Syddanmark kun kunnet hænge sammen takket være tre ekstra ambulancer fra Responce.

Men i løbet af foråret er det slut. Her er regionen nemlig klar til at stå på egne ben og overtage den fulde ambulancedrift på Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland.

“Vi er lykkedes med at rekruttere nogle flere reddere, og vi kan se at vores responstider er rigtig fine, så derfor mener vi godt, at vi kan løse opgaven selv, siger regionens koncerndirektør for sundhed, Rikke Vestergaard, ifølge DR Nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Bios i august gik konkurs, overtog Region Syddanmark selv ambulancetjenesten.

I første omgang fortsatte hjælpen fra Responce. Men siden har regionens charmeoffensiv – for at skaffe reddere – været så succesfuld, at man nu selv kan bemande de ambulancer, der er brug for.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...