Fra foråret klarer regionen ambulancekørslen uden hjælp fra Responce

29. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Siden 1. september 2015 har ambulancedriften i Region Syddanmark kun kunnet hænge sammen takket være tre ekstra ambulancer fra Responce.

Men i løbet af foråret er det slut. Her er regionen nemlig klar til at stå på egne ben og overtage den fulde ambulancedrift på Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland.

“Vi er lykkedes med at rekruttere nogle flere reddere, og vi kan se at vores responstider er rigtig fine, så derfor mener vi godt, at vi kan løse opgaven selv, siger regionens koncerndirektør for sundhed, Rikke Vestergaard, ifølge DR Nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Bios i august gik konkurs, overtog Region Syddanmark selv ambulancetjenesten.

I første omgang fortsatte hjælpen fra Responce. Men siden har regionens charmeoffensiv – for at skaffe reddere – været så succesfuld, at man nu selv kan bemande de ambulancer, der er brug for.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...