Fra fredag klokken 18 er Alssundbroen helt lukket for trafik

17. oktober 2022 Samfund

Vejarbejderne på Alssundbroen ved Sønderborg følger tidsplanen og går nu ind i den afsluttende fase af opgaven med at vedligeholde den 41 år gamle bro, der længe har trængt til en kærlig hånd.

Men inden broen kan åbne, vil den blive spærret for al trafik. Det sker fra fredag kl. 18.00 til lørdag kl. 11.00.

I denne slutspurt vil den nylagte asfalt få påført et nyt og frisk lag vejstriber, broafløb vil blive rengjort, byggepladsen afrigget og de nuværende trafikale restriktioner fjernet. Herefter kan broen atter åbne for trafik under normale forhold, skriver Vejdirektoratet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv om Alssundbroen officielt er spærret frem til lørdag kl. 11.00, så bliver der åbnet for trafik, lige så snart den sidste vejarbejder forlader broen og kan holde fyraften, så der ikke er spærret længere tid end højst nødvendigt.

Når broen genåbner for normal trafik, kan der i en kort periode efter lørdag være behov for lokale afspærringer i én kørebane på broen. Det vil dog ske udenfor den normale myldretid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og glæder sig til at byde trafikanterne tilbage til en ny og forbedret Alssundbroen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk