Fra i dag hæves priserne på tog- og busture

20. januar 2019 Erhverv

Hvert år bliver priserne i den offentlige transport reguleret til at følge den almindelige prisudvikling i Danmark, og 2019 er ingen undtagelse.

Prisstigningerne blev offentliggjort i efteråret, men træder i kraft over hele landet i dag søndag 20 januar.

Samtidig gennemføres der 21 mindre zonetilpasninger – alle ud fra princippet om, at det skal være nemt og overskueligt at være kunde i den offentlige transport, lyder det fra Din Offentlige Transport

Sydtrafik hæver prisen på pendlerkort

Hos Sydtrafik er der ingen ændring på prisen for en enkeltbillet. Derimod stiger prisen for et pendlerkort mellem én og to procent ligesom i resten af landet.

Prisen per tur på rejsekortet bliver også justeret, så en to-zoners rejse stiger fra 17 kroner til 17,50 kroner inden en eventuel rabat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...