Fra lørdag og en uge frem er der ung kunst i KunstPunkt

21. september 2021 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

Fra lørdag og en uge frem indtager børn og unge KunstPunkt i Augustenborg, hvor de vil vise værker med temaet blomster.

Der vil være ting i forskellige kategorier, så som foto, tegninger, perler, skulpturer, digital kunst med mere, skriver KunstPunkt.

Der er tilmeldt både enkeltpersoner og skoler, som eksempelvis Kegnæs Friskole og Fördeschule og udstiller er i alderen 7 – 16 år. Og i forbindelse med Åbent landbrug på Gråsten Landbrugsskole, tegnede omkring 70 børn og unge blomster på FFKKs stand og de tegninger er også med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være præmie i 3trealdersgrupper, det er publikum og Kunstpunkts ungeudvalg, der kan stemme på værkerne.

Det er første gang, de unge har hele huset for sig selv. Resten af året har KunstPunkt et rum ”Galleri UNG KUNST”, som er fortrinsvis er forbeholdt børn og unge, både institutioner, enkeltpersoner og små grupper i alderen op til 20 år.

Det er gratis for dem at udstille. Interesserede kan henvende sig til KunstPunkt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...