Fra maj har Ambulance Syd det nødvendige antal reddere

28. april 2017 Erhverv

I mere end halvandet år har der manglet ambulancereddere i Region Syddanmark, men nu er manglen iføge DR Nyheder snart et overstået kapitel.

Ni måneder efter Ambulance Syd, der drives af Region Syddanmark, overtog ambulancedriften, har selskabet stort set nået sin idealbemanding

Dermed er regionens eget ambulanceselskab lykkedes med at fjerne den store mangel på ambulancereddere – en opgave som dansk-hollandske Bios aldrig formåede, og som sammen med en dårlig økonomi endte med at slutte selskabets ambulanceeventyr i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør for Ambulance Syd, Mads Haugaard, er glad for, at man har fået mandskabet på plads.

“Vi er på 575 ambulancerede pr. 1. maj, og det gør, at vi kan levere en stort set uproblematisk og stabil ambulancedrift i de områder, hvor vi skal køre ambulancer i Region Syddanmark”, siger Mads Haugaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...