Fra maj har Ambulance Syd det nødvendige antal reddere

28. april 2017 Erhverv

I mere end halvandet år har der manglet ambulancereddere i Region Syddanmark, men nu er manglen iføge DR Nyheder snart et overstået kapitel.

Ni måneder efter Ambulance Syd, der drives af Region Syddanmark, overtog ambulancedriften, har selskabet stort set nået sin idealbemanding

Dermed er regionens eget ambulanceselskab lykkedes med at fjerne den store mangel på ambulancereddere – en opgave som dansk-hollandske Bios aldrig formåede, og som sammen med en dårlig økonomi endte med at slutte selskabets ambulanceeventyr i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør for Ambulance Syd, Mads Haugaard, er glad for, at man har fået mandskabet på plads.

“Vi er på 575 ambulancerede pr. 1. maj, og det gør, at vi kan levere en stort set uproblematisk og stabil ambulancedrift i de områder, hvor vi skal køre ambulancer i Region Syddanmark”, siger Mads Haugaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...