Fra maj kan du leje paddleboards og kanoer hos Aquative i Nybøl

Brødrene med et af deres boards. Foto: Ole Kæhler
Brødrene med et af deres boards. Foto: Ole Kæhler
17. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du – alene – eller sammen med familien eller måske kollegerne, har lyst til at bruge en dag på vandet på et paddleboard eller en kano, så er Aquative klar til at leje boards og kanoer ud fra maj måned.

Det er brødrene Alexander og Nicklas Ankjer Christiansen fra Nybøl, der sammen har startet virksomheden Aquative, hvor de lejer paddleboards og kanoer ud til familier, enkeltpersoner og virksomheder.

”Vores udstyr er oppusteligt og i en virkelig god kvalitet. Vores boards bukker ikke sammen, når man står på dem”, siger Alexander Ankjer Christiansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når paddleboards og kanoer er oppustelige, så betyder det, at lejeren skal i gang med pumpen, inden det kan bruges.

Der er vejledning i både klargøring og brug af udstyret på hjemmeside, Aquative.dk

”Heldigvis tager det under fem minutter og så er man klar til at komme ud på vandet”, siger Nicklas Ankjer Christiansen og fortæller, at de leverer kano eller paddleboards i en radius af 30 kilometer for 100 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men man er selvfølgelig velkommen til selv at hente det lejede udstyr på vores adresse i Nybøl”, siger brødrene og tilføjer, de lejer ud på dags- eller ugebasis. Alt ligger klar i en stor taske, som er let at have med.

Brødrene fortæller, at når man lejer hos dem, så har man ikke udstyret til at ligge og fylde i garagen – og det giver også god mening at prøve at paddle på vandet eller sejle kano, inden man investerer i sit eget.

 

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...