Fra nu af kan økonomisk trængte familier søge julehjælp

1. november 2021 Samfund

Det giver rigtig god mening, at de frivillige, sociale foreninger gor tredje år i træk arbejder sammen om julehjælpen, som fra i dag, mandag og frem til den 20. november kan søges af økonomisk trængte familier i Sønderborg Kommune.

“Vi i Red Barnet arbejder sammen med Frelsens Hær, Kirkens Korshær og Røde Kors og for at søge julehjælp skal man henvende sig i en af foreningernes genbrugsbutikker i Sønderborg eller Nordborg”, siger Didde Lauritzen til SønderborgNYT.

For målet med samarbejdet mellem foreningerne er at gøre en indsats for at flest mulige af de økonomisk trængte familier får julehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der gør vi ved at have en fælles ansøgningesprocedure, som sikrer, at der ikke er familier, som får julehjælp fra flere af foreningerne og ansøgningerne om julehjælp bliver tjekket igennem på kommunens forvaltning”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...