Fra søndag er Kinorama klar med rigtigt gode film

14. januar 2022 Erhverv

Søndag kan Kinorama i Borgen igen vise film og salget til Spiderman går glimrende og det gør det også til House of Gucci og til TheKing’s Man fra Disney.

“Selvfølgelig er jeg fortrøstningsfuld nu, hvor vi igen kan lukke folk ind og se film”, siger biografejer Per Matthiesen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at nedlukningen har kostet virkeligt mange penge.

“Vi havde flere rigtigt gode film til juledagene og jeg havde lagt ekstra forestillinger ind, fordi der var så stor efterspørgsel. Men så kom nedlukningen og den har trukket tænder”, siger Per Matthiesen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ved ikke, hvad jeg kan få af kompensation, men jeg får jo ikke samme penge, som jeg ville få ind, hvis der havde været åbent”.

Klik på linket og se, hvilke film, der skal på lærredet i Kinorama i Borgen .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Nu kan foreninger søge støtte fra Sønderjysk Forsikring

18. januar 2022 Erhverv

Foreninger, klubber og almennyttige organisationer i Sønderborg Kommune kan søge støtte hos Sønderjysk Forsikrings lokale fællesskabspulje. “Der er 250.000 kroner i puljen og der kan søges frem til 15. december. Fire gange om året vælger vi de ansøgere ud, som vi vil støtte”, siger kommunikations- og marketingschef Bernadette Sparrevohn til SønderborgNYT. De ansøgninger, som ikke […]

Læs mere...