Fredag åbner den første Coop 365discount-butik på Als

29. april 2022 Erhverv

Den tidligere Fakta i Ulkebøl har gennemgået en større ombygning, og i dag, fredag, er butikken klar til at invitere kunderne ind til skarpe tilbud, nyt grønt design og masser af økologi.

”Jeg glæder mig til at se kunderne igen og vise dem vores helt nye Coop 365discount-butik, som vi er meget stolte over. Vores mål er, at det altid skal være billigt, nemt og godt at handle her. Så hvis der er kunder, som synes, der er noget, vi kan gøre bedre, så må de endelig tage fat i mig” siger butikschef Birgit Smidemann, der fra 7:30 står klar med gaveposer til de første 50 kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnet 365 signalerer, at butikken har åbent alle årets dage.

”Samtidig er det navnet på vores serie med masser af gode og billige varer, siger Birgit Smidemann til SønderborgNYT. Der vil være 6-700 varer til lave priser på hylderne.

Birgit Smidemann har hele 29 medarbejdere og for nogen kan det lyde af mange.

”Der skal jo være nogen til at sørge for, at vi altid har varer på hylderne”, siger butikschefen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...