Fredag aften skal Borgens centervagter tjekke billetter i Kinorama

2. juni 2021 Kultur

Fredag aften er det Borgens centervagter, der tager imod og billetterer i Kinorama og inden filmen går i gang vil en af centervagterne, Troels, fortælle lidt om jobbet som centervagt.

Det er en lidt anderledes optakt til filmen ‘Centervagt’ med blandt andre Rune Klan, Martin Brygmann og Kirsten Lehfeldt har premiere den 10. juni. Men allerede på fredag kan du se filmen til en forpremiere hos Kinorama i Borgen Shopping.

Filmen er en komedie af instruktøren Rasmus Heide, skriver Kinorama.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da chefen for et skrantende shopping center vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende – i starten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...