Fredag aften skal Borgens centervagter tjekke billetter i Kinorama

2. juni 2021 Kultur

Fredag aften er det Borgens centervagter, der tager imod og billetterer i Kinorama og inden filmen går i gang vil en af centervagterne, Troels, fortælle lidt om jobbet som centervagt.

Det er en lidt anderledes optakt til filmen ‘Centervagt’ med blandt andre Rune Klan, Martin Brygmann og Kirsten Lehfeldt har premiere den 10. juni. Men allerede på fredag kan du se filmen til en forpremiere hos Kinorama i Borgen Shopping.

Filmen er en komedie af instruktøren Rasmus Heide, skriver Kinorama.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da chefen for et skrantende shopping center vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende – i starten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...