Fredag får plejecenterbeboere i Dybbøl og Guderup det tredje stik

9. september 2021 Nordborg
Dybbøl Plejecenter
Dybbøl Plejecenter

Sundsstyrelsen anbefaler, at alle plejehjemsbeboere tilbydes tredje vaccinestik og baggrunden er, at man er begyndt at se, at ældre på plejehjem er blevet smittet med Corona, selvom de er vaccineret. I Sønderborg Kommune følger man anbefalingen og derfor tilbydes beboere på Dybbøl Plejecenter og Guderup Plejecenter nu et tredje stik.

De kan få stikket i morgen, fredag.

“Vi starter med netop de to plejecentre, fordi der netop har været eller aktuelt er smittetilfælde. Og for at sikre, de ældre har et stærkt immunforsvar, så starter vi på de to plejecentre. Over de næste uger vaccineres beboerne på resten af kommunens plejecentrene og center for korttidspladser”, siger plejecenterchef Joan Slaikjer Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vaccination på de øvrige plejecentre i kommunen planlægges til de kommende uger i samarbejde med den udekørende vaccinationsenhed fra Sygehus Sønderjylland.

Joan Slaikjer Hansen kan samtidig oplyse, at alle beboere på Dybbøl Plejecenter nu er fuldt ude af isolation efter negative test. På Guderup Plejecenter er der heller ikke konstateret nye smittede, men boenheden afventer dog test efter syv dage, inden isolationen ophæves.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk