Fredag huser Skansen Regionsmesterskabet i Skole-skills

14. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

EUD Business er medvært for Regionsmesterskabet i Skole-skills for folkeskolernes 8. og 9. klasser i Sønderjylland, som finder sted Broager Sparekasse Skansen fredag.

Vinderholdene fra alle 8. – 9. klasser i regionen er fundet og nu er det blevet tid til at vinderne kan deltage i Regionsmesterskaberne i Skole-skills. 28 folkeskoler fra regionen deltager med et eller flere hold og alle skoler har heppekor med, så scenen er sat med ca. 1000 glade folkeskoleelever, der fylder Skansen med tilråb og klapvifter, når der bydes velkommen og konkurrencen sættes i gang, skriver BC Syd i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

Til Regionsmesterskaberne vil vinderholdene blive udfordret i erhvervsfaglige færdigheder, der kræver overblik, samarbejde og håndelag. Eleverne konkurrerer i opgaver, som ligner dem de prøvede kræfter med på deres skole, men denne gang med nye og anderledes opgaver.

De tre vindende hold fra 8. klasserne går direkte videre til DM i Skole-Skills den 26.-28. januar 2017 i Gigantium i Aalborg som finder sted sideløbende med DM i Skills for erhvervsskoleeleverne.

Det vindende hold fra 9. klasserne får fredag en præmie i Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...