Fredag kan du bliver klogere på computersikkerhed i Nova Data

23. september 2020 Erhverv

Vores travle hverdag bliver mere og mere digital for hver dag der går. For at leve op til den digitale tidsalder stilles der faktisk store krav til dine enheder – og de cyberkriminelle er nådesløse, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

“Fredag mellem klokken 10 og 18 holder vi en sikkerhedsdag sammen med ESET. De rådgiver dig ganske gratis. ESET er en international sikkerhedsproducent, der beskytter over 110 millioner brugere dagligt”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT.

Eset-praktikanten har tips og tricks til gameren, sikkerhedseksperten har til hjemmebrugeren og den tekniske direktør for ESET Norden kan rådgive virksomheder i en hver størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Især her i coronakrisen er cyberkriminaliteten eksploderet, og som tendensen er nu – skruer de kriminelle ikke ned for blusset”, siger Nova Data-ejeren..

På dagen har Nova Data masser af gode sikkerhedstilbud, alle tilbud kan kun købes i butikken og der er max én pr. kunde.

“Husk på, at de cyberkriminelle er skruppel- og nådesløse, de vil dig intet godt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...