Fredag kan du møde Sønderborg Forsyning i Borgen

28. april 2022 Erhverv

Fredag mellem kl 12 og 17 er medarbejdere fra Sønderborg Forsyning, som er trukket i den grønne førertrøje i Borgen, hvor de kan gøre dig klogere på blandt andet bæredygtig affaldshåndtering, arbejdet med at sikre rent ubehandlet drikkevand til fremtidige generationer samt på CO2 neutral fjernvarme og meget mere. Man kan teste sin nye viden om det bæredygtige arbejde ved at deltage i en lille quiz med mulighed for at vinde en sækkestol.

Det fortæller kommunikations- og kundeservicechef i Sønderborg Forsyning Janni Hv. Jepsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever, at borgerne er meget interesserede i, hvordan tingene hænger sammen, når f.eks. spildevandet derhjemme forlader afløbet, eller hvad affaldet kan genanvendes til, når det bliver sorteret korrekt. Vi oplever også stor interesse for viden om, hvordan vi kan passe på grundvandet, som mange godt efterhånden er klar over, er ved at blive en knap ressource. Alt det og meget mere glæder vi os til at give svar på, når det er os, der har den grønne førertrøje på i Borgen i morgen, fredag”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Se hvem der får en skulptur fra WoodSculpture

23. maj 2022 Kultur

Efter to års undtagelsestilstand med restriktioner er træskærersymposiet, WoodSculpture, nu tilbage i vante gænge. Arrangørerne bag begivenheden har netop valgt de ti modtagere, der i år kan modtage en skulptur. Der blev lagt særlig vægt på geografisk spredning, så flest mulige borgere får glæde af en skulptur. ”Jeg glæder mig over, hvor mange ansøgninger, vi […]

Læs mere...