Fredag og lørdag er der Markedsdage – og så er der også noget for børn

Guldgravere. Arkivfoto: Ole Kæhler
Guldgravere. Arkivfoto: Ole Kæhler
12. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag og lørdag er der Markedsdage i Sønderborgs midtby og citychef Axel Nielsen fortæller, der også er tænkt på, der skal være noget for mindre børn, så de kan komme med mor og far på indkøbstur.

“På Jernbanegade bliver der stillet en stor container med sand, hvor børn op til 10 år kan lede efter guld”, siger citychefen til SønderborgNYT.

“Vi har sørget for et lille tog, så børn kan køre en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Apotekerhaven. Og så er der forresten også musik i Apotekerhaven og på Jernbanegade, hvor Jespers Pølser vil stå klar med ringridere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så find indkøbsnettet frem og tag en tur rundt i butikkerne fredag og lørdag, hvor der er masser af gode tilbud”, siger citychefen.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...