Fredag og lørdag fejrer Lindy Hoppers fødselsdag

Fra Lindy Hoppers første fødselsdag. Bachs Foto
Fra Lindy Hoppers første fødselsdag. Bachs Foto
20. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lindy-hop er en social, sjov og energisk partnerdans som stammer fra ’30ernes sorte Harlem og når grundtrinene er på plads, er der masser af plads til egen fortolkning. Musikken er swing – og både fredag og lørdag fejrer Sønderborg Lindy Hoppers to-års fødselsdag på Det Blå Gymnasium.

”Vi inviterer til tre workshops, hvor den ene er for begyndere, mens to er for de øvede og vi vil rigtigt gerne have flere med”, siger Alice Brønd Hansen fra Sønderborg Lindy Hoppers.

Hun fortæller videre, der allerede er 100, som har meldt sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Gennem de to år, vores forening har eksisteret er den vokset pænt og nu glæder vi os til weekenden. Især til lørdag aften, hvor der skal festes – og festmusikken leverer Opus 2”, siger Alice Brønd Hansen til SønderborgHYT.

Til festen lørdag, vil Opus 2 Big Band sørge for lækker musik.

Måske vil du danse med – læs mere på sonderborglindyhoppers.dk

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...