Fredag overrasker Comwell-elever gæsterne med hemmelig menu

19. marts 2018 Erhverv

På fredag er det elevernes aften på Hotel Comwell i Sønderborg – og de har besluttet sig for, at “elevaften-gæsterne” ikke skal kende den menu, som der forkæles med. Den afsløres, når tallerkenerne kommer på bordet og der skænkes hemmeligt udvalgte vine i glassene.

Eleverne har valgt temaet: Bæredygtighed og økologi.

På Hotel Comwell er der tradition for at lade kokke-elever strikke en selskabsmenu sammen en gang og året og også lade tjernereleverne vælge vine, der spiller med maden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal de selvfølgelig beregne prisen, sikre mandskab nok i både køkken, opvask og restaurant”, siger restaurantchef Mette Pedersen til SønderborgNYT.

For Hotel Comwell er det vigtigt, at leverne får ansvaret.

“Den dag de står med svendebrevet, så forventes det, at de kan løfte den opgave”, siger restaurantchefen.

Du kan nå det endnu

Hvis du vil nyde en aften, hvor Comwells elever gør deres allerbedste for at give dig en rigtig god oplvelse, så kan du ringe på 7442 1900 og bestille bord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for velkomstdrink, fire retter og de tilhørende vine er 595 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...