Fredag overrasker Comwell-elever gæsterne med hemmelig menu

19. marts 2018 Erhverv

På fredag er det elevernes aften på Hotel Comwell i Sønderborg – og de har besluttet sig for, at “elevaften-gæsterne” ikke skal kende den menu, som der forkæles med. Den afsløres, når tallerkenerne kommer på bordet og der skænkes hemmeligt udvalgte vine i glassene.

Eleverne har valgt temaet: Bæredygtighed og økologi.

På Hotel Comwell er der tradition for at lade kokke-elever strikke en selskabsmenu sammen en gang og året og også lade tjernereleverne vælge vine, der spiller med maden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal de selvfølgelig beregne prisen, sikre mandskab nok i både køkken, opvask og restaurant”, siger restaurantchef Mette Pedersen til SønderborgNYT.

For Hotel Comwell er det vigtigt, at leverne får ansvaret.

“Den dag de står med svendebrevet, så forventes det, at de kan løfte den opgave”, siger restaurantchefen.

Du kan nå det endnu

Hvis du vil nyde en aften, hvor Comwells elever gør deres allerbedste for at give dig en rigtig god oplvelse, så kan du ringe på 7442 1900 og bestille bord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for velkomstdrink, fire retter og de tilhørende vine er 595 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...