Fredag vaccineres brugerne på kommunale og private botilbud

4. marts 2021 COVID-19

Der bliver travlt fredag, hvor borgere på kommunale og private botilbud skal vaccineres første gang. I alt skal 371 fra de forskellige botilbud have Corona-vaccine.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

For at vaccinationerne kan finde sted tæt på de omgivelser borgerne kender, så sker vaccinationerne blandt andet på nogle botilbud. Helt konkret bliver der vaccineret på Hertughaven i Augustenborg, Gelerts Gård i Nybøl, Alssundværkstedet i Sønderborg, Løvkær på Kær, og Værkstedet Østerlund i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en stor logistisk opgave at få alle ender til at nå sammen for at vaccinere gruppen af botilbudsborgere i kommunen samt borgere fra de private botilbud, men vi glæder os naturligvis til at få alle de sårbare vaccineret”, siger Helle Schultz, der er psykiatri- & handicapchef.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...