Fredagens indbrudsliste

3. juni 2016 112

I en villa på Lillehave i Lysabild blev en terrassedør brudt op med et koben. Her blev der stjålet to armbåndsure, en Tablet, en Ipod og adskillige flasker spiritus.politi3

I en villa på Kløvermarken i Sønderborg blev en havedør brudt op fredag kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

01:37. Herfra kunne tyvene klatre ind gennem et vindue der stod på klem. Fra stuen blev der stjålet en bærbar PC, en Ipad, en Tablet og 1.200 kr. i kontanter. Anmelderen hørte en knallert køre væk fra stedet og så også to mandlige gerningsmænd. Det var dog ikke muligt at få lavet et brugbart signalement.

Natten til fredag omkring kl. 03 vågnede en 81-årig kvinde ved at en rude i hendes bryggers i huset på Karen Blixens Vej blev knust. Tyvene var efterfølgende kravlet ind gennem bryggersvinduet og her blev stjålet en dametaske med 1.000 kr. kontanter. De stak af da de blev opdaget og det var ikke muligt for den 81-årige kvinde at give et signalement.

Artiklen fortsætter under banneret.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

På Mommarkvej i Vollerup blev det ved forsøget. Her er der lavet opbrudsmærker på et vindue og tyvene havde været inde i en uaflåst havestue og en uaflåst garage. Begge steder er blevet gennemrodet men der blev ikke stjålet noget, siger politiet.

Tæt på klokken 04 fredag morgen blev et vindue brudt op i et hus på Kløvermarken. Skuffer og skabe ber gennemrodet og der blev stjålet tre armbåndsure. Husets 54-årige kvindelige beboer vågnede under indbruddet og overraskede de to tyve, imens de stod i hendes soveværelse. De to mænd stak af fra stedet på en scooter.

Indbrud hos 85-årig kvinde

En 85-årig kvinde, der bor på Dybbølstenparken, fik sig også et chok, da der blev begået indbrud  natten til fredag kl. 04:47. Huset blev gennemrodet, mens hun sov. Det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

I en lejlighed på Ringbakken i Sønderborg blev en dør brudt op natten til fredag. Tyvene har været i hele lejligheden, der er gennemrodet. Det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

I en lejlighed på Stengade vågnede en kvinde op ved, at nogen forsøgte at kravle ind gennem en altandør. Kvinden stod op og råbte ”Hvad har du gang i” og det fik gerningsmanden til at springe ned fra altanen. Da hun kiggede ned, så hun to mænd, der stak af fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som en mand, med mellemøstligt udseende. Han var 20-30 år gammel, 180 cm.

Høj og almindelig af bygning med kort sort hår og så var han iført mørkt tøj.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk