Frederik Jonø og tre venner skal med til MGP

3. februar 2023 Kultur
De fire drenge som skal til MGP. Foto: Ole Kæhler
De fire drenge som skal til MGP. Foto: Ole Kæhler

Når der er MGP i Arena Næstved den 18. februar, så er der fire drenge fra Sønderborg med og det skyldes, at tredje gang var lykkens gang for Frederik Jonø, som, siden han var helt lille, har drømt om at stå på scenen til MGP.

“Jeg har prøvet at komme med to gange tidligere. Den ene gang nåede jeg med i workshoppen og så sluttede det der. Den anden gang, hvor jeg sendte en sang ind sammen med Emil, kom vi ikke slet ikke med til noget – og nu skal vi med i selve MGP og det er jeg rigtig glad for”, siger Frederik Jonø, som selv har skrevet den sang, som han og de tre venner skal optræde med. Vennerne er Emil, Daniel og Hugo og de fire kender hinanden fra Musikskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sangen hedder ‘Pre-Teen’ og handler om, hvordan det er at være en teenager, som ikke gider høre på forældrene, men hellere vil feste og have det sjovt hele tiden”, siger Frederik Jonø til SønderborgNYT.

Vennerne er glade for, at de skal med og især Emil er mere end tilfreds med, at det lykkedes Frederik Jonø at skrive en sang, som faldt i god smag hos dem, der vælger deltagerne ud.

Vejen fra idé til at komme med

“Jeg skrev selvfølgelig en sang og indspillede på video og sendte den ind til MGP. Derefter var vi til workshop, hvor vi optrådte på en scene. Herefter blev vi inviteret til audition og nu skal vi til MGP”, forklarer Frederik Jonø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at selvom de alle fire er på Musikskolen, så hjælper lærerne ikke med tilløbet til MGP.

“Vi skal øve i aften, når vi er færdige med vores undervisning”, siger han.

Showet vises live lørdag den 18. februar kl. 19:00 på DR1 og Ramasjang. Du kan også se det også på DRTV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...