Fredslyset kommer til Nordborg – og du er inviteret

11. november 2022 Kultur

Fredslyset er blevet tændt i Fødselsgrotten i Betlehem ved den flamme som altid brænder der og i Nordborg har Sct. Georgs Gilderne valgt at modtage og videregive Fredslyset uden nogen form for politisk, religiøs eller anden bagtanke, men som en gave hvor budskabet er et lys for: Fred på jorden, Forståelse, Tolerance, Fællesskab, En gave til dig.

Sct. Georgs Gilderne i Nordborg ’starter Fredslyset 2022’ onsdag den 23. november kl. 18:30.

Fredslysets flamme bæres fra Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, hvor eventuelt medbragte lamper kan tændes, skriver Sct. Georgs Gilderne.

Lyset føres igennem byen til Nordborg Kirke, hvor der vil være en kort andagt, lidt underholdning, samt efterfølgende kaffe og saft i Sognegården.

Alle, både børn og voksne er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...